Omfavn din egen uperfekthed

Jeg er ikke perfekt - og det har jeg accepteret.

Det har sjovt nok altid virket bedst for mig når jeg har omfavnet min uperfekthed - men det har godt nok også taget mig lang tid før jeg nåede hertil hvor jeg er i dag.

Jeg har tidligere troet at jeg skulle være perfekt eller i det mindste være på en bestemt måde for at andre ville kunne lide mig.

En lille historie fra min ungdom.

For mange mange år siden da jeg var teenager fandtes der en side der hed Arto. Her var det meget almindeligt at man kaldte sig noget som ‘SødFyr13’ i chatten og så listede man alle de gode ting ved en selv, for at prøve at få en sød pige til at bide på..

Ligesom i dag var det dengang allerede på mode kun at liste sine gode sider i sin online profil.

Så da jeg som den eneste skrev helt modsat, fik jeg virkelig god respons.

Jeg skrev bl.a. at jeg var kedelig og at man ikke skulle skrive til mig..

Virkelig et sjovt eksperiment, for alle synes selvfølgelig at de selv er både kloge og sjove - og derfor skrev alle præcist det samme. Gaaaaab.

Altså, ingen viste deres personlighed, og ingen skilte sig ud.

Ved at skrive det modsatte af alle andre, skilte jeg mig ud fra mængden. Nogle brød sig sikkert ikke om det og kunne ikke se det sjove i det, men andre gjorde og kunne virkelig godt lide det.

Jeg tror min pointe med dette opslag er at du blot skal være dig selv.

Helt autentisk.

Når du er dig selv vil du automatisk tiltrække de rigtige mennesker i dit liv. Altså dem der oprigtigt synes du er sjov og klog for den du er.

Skild dig ud ved at være dig selv og accepter at ikke alle vil kunne lide dig, eller synes du er sjov og klog.

Og det er helt OK.