Jeg er kæmpe egoist og sætter altid mig selv først

Jeg er KÆMPE egoist og sætter ALTID mig selv først - og DU bør gøre det samme!

Det er nemlig et bevidst valg, da det gør mig i stand til at være den bedste version af mig selv - over for min hustru, mine børn, mine kolleger og alle andre.

I de første 25 år af mit liv gjorde jeg langt hen ad vejen, hvad man forventede af mig.

Var der forventninger om, at jeg tog med til en familiefødselsdag, så tog jeg med - også selv om jeg egentlig ikke havde lyst.

Var der forventninger om at jeg skulle have et almindeligt 8-16 arbejde, så prøvede jeg forgæves at opretholde dette - til trods for, at dét aldrig har passet mig.

På et tidspunkt gik det op for mig, at det ikke kun blev noget lort for mig selv.

Det blev også noget lort for alle dem, der forventer noget af mig.

For når jeg tog med til familiefødselsdage uden at have lyst, så var jeg i dårligt humør - og den dårlige stemning bredte sig.

Og når jeg havde et ganske almindeligt 8-16-job, så var der for mange af timerne, hvor jeg kedede mig og drømte mig væk til et andet sted.

Vendepunktet kom, da jeg og min daværende kæreste (og nuværende hustru) havde nogle udfordringer med vores forhold. Det var simpelthen ikke holdbart den måde det kørte på.

Vi blev enige om, at vi kun kunne få et godt og langvarigt forhold, hvis vi var 100% ærlige - både over for os selv og hinanden.

Så vi åbnede op for alle de usagte ting, der havde en negativ indvirkning på vores forhold, selv om de aldrig blev taget op.

Vi var begge to bekymrede - men også håbefulde.

Og det viste sig heldigvis, at de negative konsekvenser var nærmest ikke-eksisterende, mens vi begge fik det bedre med både os selv og hinanden, når vi var opmærksomme på vores egne behov.

Det er 13 år siden nu, og hvordan er det så gået?

Masser af ærlighed, masser af gode stunder sammen og hver for sig - og 2 dejlige børn!

Hvis du og din partner står i samme situation, som vi gjorde for 13 år siden, kan jeg anbefale jer at give ærlighed en chance ☺️

Det kan virke skræmmende, men tænk over følgende:

Hvad er det værste, der kan ske, hvis man viser hinanden sit sande jeg?

Enten finder i ud af, at I reelt ikke passer sammen.

Eller også bliver jeres parforhold endnu bedre, og I lever lykkeligt til jeres dages ende. What’s not to like! 😃